Az Internet Hungary a reklámadó szemszögéből

A mai napon érdekes írás foglalta össze az Internet Hungary konferencián elhangzott beszélgetés legfőbb megállapításait.

A digitalhungary.hu-n megjelent összefoglaló rávilágított arra, hogy széles körű egyeztetésre és társadalmi összefogásra van szükség egy olyan iparág szabályozásához mint az internet.

Az írás itt olvasható.

reklámadó az internet hungaryn

Pankucsi Zoltán a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára tart előadást a reklámadóról

Külön öröm volt számomra, hogy a pódiumbeszélgetésen sikerült egy kis örömöt megfogalmaznunk az ürömben: a reklámadó hatására rengeteg piaci szereplő kezdett el újra beszélgetni egymással, közös úton járva és közös megoldásokat szorgalmazva. Ez a reklámadót meghaladóan is nagyon hasznos lehet az egész iparágnak a későbbiekben.  Az Internet Hungary-t követően egy interjú keretében erről is beszélgettünk Incze Kingával a Mrs White ügyvezetőjével, aki a Magyar Reklámszövetség és az Ernst & Young felkérésére részt vesz a reklámadó magyarországi hatásait feldolgozó tanulmány elkészítésében.

0 Hozzászólás

Szóljon hozzá a témához

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Kommenteljen Ön is!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>